Olen vuonna 1986 syntynyt helsinkiläinen folkloristi ja vapaa kirjoittaja. Muiden kaunokirjallisten ja akateemisten kirjoitus- ja tutkimusprojektien lisäksi työskentelen kustannustoimittajana Karjalan Sivistysseurassa. Olin kaksi vuotta NEFA-Helsingin Napakaira-lehden ja kolme vuotta Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n Kosmoskynä-lehden päätoimittaja.

Tarinankerronta ja sen mekaniikat ovat olleet minulle ensiarvoisen tärkeä asia jo lapsuudesta saakka. Myytit, salaliittoteoriat, taide, viihde, mitä ikinä – jos siinä kerrotaan tarina, se on todennäköisesti minua varten. Tästä syystä sekä harrastan tarinankerrontaa itse että arvostelen julkeasti toisten tekemisiä: elokuvien suurkuluttajana kirjoitan kritiikkiä ja analyyseja kaikkein mieluiten niistä (esimerkiksi Aavetaajuudelle). Elokuvakirjoituksia ilmestyy satunnaisesti Elävät kummat -blogin puolelle. Kirja-arvioita puolestaan löytyy ennen kaikkea verkko-Kosmoskynästä.

Aiheeseen liittyvää

  • Kivijalka
    Jokin tämän sivun kaltainen olento on väijynyt tajunnan taka-alalla muodottomana möykkynä jo vuosia. Hyvin suurella todennäköisyydellä tuo laiska suunnitelma olisi saattanut pesiytyä turvalliseen toteutumattomien töiden pimeyteen vielä paljon pidemmäksikin aikaa, mutta olen saarnannut jo tarpeeksi suljetuille seurakunnille, eikä profiili korota itseään. Jos kerran joskus kuitenkin, niin miksi ei nyt? Moni iso työ on sopivasti aluillaan, ...